Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Avdelningen Räven

Välkomna till storarbetslaget ”mellanbarn! Tillsammans med avdelningen Myrans pedagoger och barn bildar vi ett stort arbetslag och har ett nära samarbete under hela dagen. På Räven har vi barn födda 2016/2017.

Räven Foto: Jenan Loffti

Välkomna till Räven!
Inom Haninge kommuns gemensamma projekt ”Vär(l)den av möten” har vi på Eken valt inriktning ”Fantasi och realitet”. Utifrån det har vi under en längre tid haft fokus på FÅGLAR. Fågelprojektet har utvecklats till att arbeta kring HÅLLBAR UTVECKLING = sopsortering. Just nu gör ett antal sopsamlarmonster entré på vår avdelning! Vår pedagogiska tanke är att ert barn ska få vara delaktiga i sin vardag. Vi vill att varje enskilt barn ska få utforska och undersöka i en stimulerande miljö som är föränderlig. Vi vet att barnen är kompetenta och vi tror på att barnen kan och hela tiden har en vilja och drivkraft att lära sig. Eftersom alla barn är olika ska de få uttrycka sig på många olika sätt och med olika material och erbjudanden. Samtal och förhandling med barnen är viktiga inslag för oss där barnen får möjlighet att
sätta ord på känslor, uttrycka sina tankar samt ställa frågor.

Arbetslag Räven

Kontakt 08 606 49 01

Hasibe Celebi
Förskollärare

Lena Thuresson
Barnskötare

Anna Piotrowska
Barnskötare

Senast uppdaterad: 16 september 2020