Vår nya kock Philip och vår nya måltidsbiträde Fatme i vår nya förskola

köket nya Eken köket nya Eken Foto: Philip Olsson

Vi välkomnar vår nya mästerkock Philip Olsson som börjar hos oss den 3 januari. De äldre barnen har haft ett digitalt möte med Philip där han fick presentera sig för barnen och barnen fick ställa lite frågor om vad han kommer att bjuda på för mat. Samtidigt så välkomnar vi också vårt nya måltidsbiträde Fatme El Osman som kommer arbeta både i köket och tillsammans med barnen i vår matateljé.

Med en gedigen bakgrund från restaurangkök i både London, Stockholm och Malmö har vi fått en mästerkock på vår förskola. Han är en engagerad, matälskande och yrkesstolt kock som strävar efter att laga god, näringsrik och säsongsbetonad mat helt från grunden. Som en restaurang -  fast på förskola. Hans mål är att alla ska längta till lunchen och njuta tillsammans och han vill ge våra barn en bra och sund relation till mat som de kommer ha nytta av resten av livet.

Har ni Instagram? Då kan ni följa med Philip i vårt kök på Eken från dag 1 på vårt första Instagramkonto @ekenskok

Länk till vårt Instagramkonto - @ekenkok

Senast uppdaterad: 12 januari 2022